FRÅGESTUND

Hej mina älsklingar!
Ett nytt kapitel av TFW kommer upp på lördag, så ni vet. Men jag tänkte att under tiden kan vi ju köra på en frågestund! Svarar på frågorna i helgen eller under nästa vecka. Vet att läsare har frågat om jag kan göra karaktärspresentationer eller liknande på vissa karaktärer, och det ska jag absolut också fixa! Men har ni frågor om novellen, bloggen i sig, uppdateringen, karaktärerna, mig(?) eller annat så varsågoda och fråga på så ska jag svara så gott jag kan, antingen i skriftlig form eller video (beroende på vad ni önskar).
 
Ha det gött så hörs vi på lördag!
Kram! 
 

Kommentarer
Postat av: Bella

Hur många läsare har du per dag? Hur går det med uppdatering? Menar varför du inte kan uppdatera så ofta. Men förstår att du har familj, vänner och din pojkvän du vill umgås med och du har plugg och mycket på Fritiden. Kommer du skriva något på novellen sen i sommar och till hösten? Hur länge kommer du skriva på novellen? Kan man får vara med i novellen och spela Liams tjej som är snäll som är en tjejkompis till huvudkaraktären? Kram :)

2016-03-11 @ 20:35:13
Postat av: Bella

Eftersom du kanske flyttar till London i höst. Hoppas att du kommer in på skolan. :) Kom på en fråga till. Hur många kapitel kommer det blir på denna novell? Kram :)

2016-03-15 @ 07:39:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback