Den värsta dagen i en Directioners liv & ang. uppdatering

 
Gårdagen var en tuff dag för alla directioners runt om i världen. Meddelandet att Zayn hoppar av bandet blev officiellt, och just nu känns allt bara tomt. Jag förstår varför han hoppade av, det gör jag verkligen. All media har betett sig som ett as mot honom och de har spridit en massa dumma rykten som förstört för honom en hel del. Jag förstår att han önskar att han vore en normal 22-åring. 
Men det kommer kännas så konstigt att vara där på konserten den 23:e juni och bara se fyra killar. Bara höra fyra stämmor. Inte längre höra Zayn's high notes och fantastiska solon. Varken höra eller se någon Zayn alls. 
Det känns så konstigt att bandet som mitt liv kretsade kring under hela högstadiet, bandet som hjälpte mig genom allt med sin musik, nu har gått från fem till fyra. 
Man hoppas och ber att han ska ändra sig och komma tillbaka, men det lär ju inte hända.
 
Men hur eller hur så är jag så sjukt tacksam för vad han gett mig. För allt Zayn gjort för att göra mig till den jag är idag. Jag vill tacka honom för att han gav mig inspirationen till att göra det jag älskar. Att skriva och hålla på med musik. Jag är honom evigt tacksam och han kommer alltid vara en femtedel av One Direction för mig.
Always in our hearts, Zayn Malik. <3


Jag ber om ursäkt för att uppdateringen är långt ifrån på topp, men ett nytt kapitel är påväg. Har bara tappat inspirationen lite, och tror att det beror på att bloggen är så... vad ska man säga? Bortglömd? Men det är ju min egen onda cirkel som jag själv skapat på grund av att jag sällan uppdaterar och folk då tröttnar. Men tiden räcker liksom inte till ibland. Men än ska jag inte överge er, mina kära. Ni som fortfarande kikar in här då och då eller från dag till dag, ni är guld värda och jag älskar er så mycket trots att jag inte riktigt förstår vad som fått er att stanna då jag uppdaterar så sällan. 

Nästa fredag går jag hur eller hur på påsklov, och jag har inga planer förutom att övningsköra så jag tänkte att vi kanske kan ta och liva upp bloggen lite då. Ska försöka skriva klart de sista kapitlen av TTS tills dess så jag sedan kan fortsätta på TFW.
Puss och kram. <3RSS 2.0