Q/A - Directionery.blogg.se - Q/A ~ Part 1

 
Emma: Är TTS din bästa novell enligt dig?
Svar: Av novellerna jag publicerat så, ja. Men jag tycker mycket mer om novellen jag håller på och skriver på nu som lär dyka upp här så fort TTS är avslutad!

Emma: Kan du göra karaktärsbeskrivning av Liam och Ruby's tvillingsöner?
Svar: Absolut, det kommer!

Emma: Dansa eller sjunga?
Svar: Hade jag varit någorlunda bra på att dansa så skulle jag lätt valt det, men jag får väl ta sjunga haha. Men att sjunga är ju himla kul faktiskt!

Emma: Ser du på PLL eller OTH? Om ja, vem är din favorit käraktär?
Svar: OTH har jag inte kollat på ännu, men PLL tycker jag mycket om. Och mina favoriter är Emily, Toby och Spencer at the moment. 

Emma: Vad gör du efter skolan?
Svar: Det är olika från dag till dag. Men jag har ju många fritidsaktiviteter, så som teater, musikal, sånglektioner och så. Och sen så är jag ju med i en sånggrupp, spelar i band, pluggar och umgås med kompisar eller pojkvännen!

Emma: Favoritartister utom 1D?
Svar: Just nu spelas väl mest The Script, Imagine Dragons, Mayday Parade och Håkan Hellström i mina lurar!

Emma: Kan du visa ditt rum någon gång?
Svar: Visst självklart, när jag städat och fått ordning på det så. ^^
 
Emma: Pratar du med amerikans eller brittiskt dialekt när du pratar engelska?
Svar: 100% british <3

Emma: Sommarlov eller jullov?
Svar: Trots att jag verkligen älskar julen så måste jag ändå säga sommarlov! Föredrar sol, värme och sena nätter framför snö, kyla och vinterdepressioner.

Emma: Har du alltid gillat att skriva?
Svar: Jadå, jag har tyckt jättemycket om att skriva ända sedan jag lärde mig att bokstavera ord. Brukade skriva små deckar-berättelser när jag gick i låg- och mellanstadiet, och i högstadiet började jag skriva små noveller i skolan (de flesta handlade då om mobbing), och sen fastnade jag för fanfics! Men jag tycker om att skriva rent allmänt. Skriftliga inlämningsarbeten i skolan är det bästa jag vet, vad det än gäller. Bokrecensioner, labbrapporter, argumenterande texter, - you name it.

Ellen: Vilken tycker du är den bästa novellen som du har skrivit? 
Svar: Den jag skriver på just nu, tror jag. Alltså inte TTS, utan den som ska komma efter. :) 

Ellen: Ska du på någon av 1D:s konserter detta året? Isåfall vilken dag? :) 
Svar: Japp, jag ska gå på WWA tour-konserten i Sverige den 13:e juni, tillsammans med mina kompisar Karro & Mattis! c:

Hanna: Favoritnovellblogg?
Svar: Oj, svårt! Förut var det Hazzays, men Johanna skriver ju inte där längre, så kanske fribblewithfiveboys? Cim är sjukt duktig på att skriva, hon!

Hanna: Vilken novell tycker du är bäst, TTS eller den nya?
Svar: Jag tycker TTS blev helt okej även fast den inte blev riktigt som planerat, men enligt mig är den nya 100 gånger bättre och jag hoppas att ni kommer tycka detsamma hihi!
 
Hanna: Vad ska den nya novellen heta?
Svar: To be honest så vet jag inte riktigt ännu. Jag ändrar mig från dag till dag, så vi får väl se när det är dags att publicera den helt enkelt!
 
Hanna: Du går ju estet, spelar du nåt instrument? 
Svar: Jag tar gitarrlektioner och pianolektioner i skolan. Piano spelade jag ju också som liten, men jag har ju tappat lite eftersom jag inte spelat på riktigt på några år nu. Sen så spelar jag också bas på fritiden, är basist i mitt band. 

Hanna: Favoritämne i skolan?
Svar: Engelska och ensemble! Fast svenska är också väldigt kul.

Hanna: Kan inte du börja vlogga igen? snälla!!
Svar: Fick lägga av eftersom tiden inte räckte till för att filma och klippa videos och vlogga regelbundet, men det var sjukt kul så jag tänker absolut börja igen. Men tror det får vänta tills när alla nationella prov och sånt är över, för då kommer jag inte ha lika mycket att göra. :)

Hanna: Bästa resan du varit på?
Svar: Hm, det måste nog vara när jag var i Marmaris (Turkiet) i somras eller de gånger jag varit i London. När vi var i Marmaris så bodde vi på ett jättelyxigt och fint hotell, åt massa god mat och hittade på massa roliga saker, plus att det var snygga killar med british accents överallt på hotellet haha. Och London är ju min favoritstad av alla städer i världen (inte för att jag varit överallt i hela världen, men ändå), och jag älskar precis allt med den staden och har alltid så fantastiskt kul när jag är där. Ska dit på påsklovet igen och jag längtar som satan! Plus att jag och en av mina bästa vänner bestämt att vi två själva ska åka dit nästa sommar när vi båda fyllt 18!

Hanna: Solsemester/Shoppingsemester?
Svar: Det finns ju många för och nackdelar med båda, men jag måste nog säga solsemester, hur mycket jag än gillar att shoppa haha.

Kommentarer
Postat av: bella

när kommer nästa kapitel? :)

Svar: så fort jag hunnit skriva klart det, det är nästan färdigt. förlåt att det dröjer, har haft fullt upp med annat :3
Vendela Åstrand

2014-03-02 @ 20:51:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback