StoryWithOneDirection - Länkbyte

Klicka på bilden, eller HÄR, för att komma till bloggen!
 
Denna fina novellblogg ägs av Josefin, och hennes pågående novell heter Is This For Real?. Josefin är sjukt duktig på att skriva och har ännu bara hunnit publicera sex kapitel så det är ju ingenting att ta igenom liksom? Så in och läs med er! Här kommer prologen:

Sofia Winston är 19 år, hon är en rätt så vanlig tjej. Ganska tråkig faktiskt. Hon bor med sina föräldrar i USA, i Phoenix. De bor i ett vitt, medelstort hus. Hon har en lillasyster som är 16, Lissa. På dagarna jobbar Sofia på ett café, lönen är okej och det är rätt kul när hennes bästis, Sara jobbar där. Utan Sara skulle livet var fruktansvärt trist. Sara och Sofia ska fara till London i 2 veckor. Huvudanledningen till att de ska fara åka till London är att de ska på One Direction konserten. Så när de fick biljetter till konserten tog de chansen att fara på en långresa till London, bara de två. Det kan ju lika gärna stanna där för alltid. Ingen bryr sig ändå om dom i USA, eller Sara har sina vänner men jag, jag har bara Sara. Jag skulle lika gärna kunna försvinna, ingen skulle sakna mig.
Men vad händer när de stoppas av ett gäng killar. 5, rätt långa, snygga killar som kommer förändra Sofias liv.

Tack för det fina länkbytet, Josefin! Det var en ära att få göra ett utbyte av länkning med dig!
Jag ber om ursäkt för att jag gör länkbyten i princip hela tiden, men jag vill få igång aktiviteten och få upp läsarantalet till det jag brukade ha, och dessutom är det ett ypperligt bra tillfälle att framhäva andra fantastiska fanficbloggar!

Ni har väl förresten inte missat att kapitel 1 av These Four Walls finns uppe nu? Scrolla ner lite så finner ni det i inlägget under detta. 
Kram!

Kommentarer
Postat av: Josefin

åh tack så hemskt mycket för alla fina ord! Det värmde i hjärtat♥ Tack själv för länkbytet! Ska försöka slänga in ett inlägg imorgon...förhoppningvis! kram♥

Svar: Åh tack detsamma!<3
Vendela Åstrand

2014-04-05 @ 23:55:36 / URL: http://storywithonedirection.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback