Uppdatering, julspecialer(?) & annat tjofs

Några av mina senaste bilder på instagram. Följ mig; @Veendiii
 
Bättre uppdatering var det ja? Pfft. Nu tycker jag att vi alla tar ett djupt andetag och blåser bort allt gammalt damm som samlats på bloggen. Det vill säga, alla ni som fortfarande hänger kvar här och väntar på ett kapitel. Jag skulle kunna skriva en novell om hur otroligt ledsen jag är över min urdåliga uppdatering. Jag har inte skrivit sedan någon gång i november? Shame on me! 
Men till mitt försvar så måste jag säga att skolan tar upp sjukt mycket tid nu såhär innan jul. Och ja julen, den kräver också tid. Jag har inte ens köpt min första julklapp än, så kan ni förstå vilken panik jag har? Och jag som hade tänkt börja tidigt med julklappsshoppingen denna gång... Nåja, samma visa varje år.

Hur som helst så vill jag meddela att varje lite stund jag har över, alltså den tid som inte går till skola, fritidsaktiviteter, plugg, gymmet, kompisar, pojkvän, bandet & sömn, ska jag ägna åt er och bloggen. Ni fattar inte hur mycket jag saknar att skriva, hur mycket jag saknar era sjukt fina och peppande kommentarer och bara fantiserandet i sig. Fast jag har faktiskt skrivit lite under min lilla paus från directionery, fast inte på TTS, utan på mitt nya verk! Jag har tänkt att ni ska få en liten sneak-peak på den i julklapp av mig, men jag har inte riktigt bestämt vilket kapitel jag ska låta er läsa ännu. Men vi får väl se hur det blir. :)

Är det förresten något annat ni önskar nu såhär i juletid? Förutom fler kapitel av TTS, bättre uppdatering och min lilla sneakpeak? En julspecial med karaktärerna från någon av de tidigare novellerna? Eller kanske en julspecial med karaktärer från TTS men som utspelar sig några år framåt i tiden? Eller kanske en oneshot? Gör dock inga oneshots till specifika personer nu såhär innan jul, för det hinner jag tyvärr inte med. Men en oneshot till alla liksom? 
Eran önskan, min lag.

Ber om ursäkt för så himla mycket text om egentligen precis ingenting, men nu vet ni hur det ligger till. Och en sak som jag tänker lova och som jag är ganska så jättesäker på att jag kan hålla är att uppdateringen kommer bli mycket bättre när julstöket är över. Inspon är på topp just nu, det är bara tiden som fattas.

Håll utkik på bloggen, ska försöka få upp fortsättningen av TTS nu i veckan, och nu är det inte långt kvar tills det vankas resa till Paris för Nancy's del, och sedan blir det pang på med bröllop och andra små överraskningar, så detta vill ni inte missa, mina älsklingar.
Ha en fortsatt asgrym 2:a advent!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh Vendela, vi stannar i 5år för ett kapitel om så krävs! Du är otroligt begåvad <3

Nu vankas jul, betyg, prov såhär i slutet av terminen och med pojkvän och allt annat du har för dig - FÖRSTÅR vi att din tid är knapp. Fortsätt kämpa, du kan va lugn än på ett tag lämnar ingen directionery ;)


Svar: Aw tack så himla himla mycket Matilda!! :'')<3
Vendela Åstrand

2013-12-08 @ 22:52:49 / URL: http://matildasavelind.blogg.se
Postat av: Emma

Håller med Matildas! Jag kan vänta i 5 år om det måste! Jag kommer vara din läsare till slutet!

Svar: Åh tack så jättemycket Emma! :'') <3
Vendela Åstrand

2013-12-09 @ 07:28:07 / URL: http://novellfoton.blogg.se
Postat av: Elin

Men Vendela, klart vi stannar! Och det här med julklappar, jag är nöjd med det du nämnde. Skriv det du hinner/vill, bäst blir det när du vill skriva om det.
Känner exakt samma sak med mitt liv, så mycket annat som ska hinnas med. Skolan verkar njuta av att lägga mest prov/inlämningar runt jul, när man har mest saker att fixa hemma... Men men, det finns inget att göra åt det. Kämpa på, du klarar dig alldeles utmärkt!
Tips, om du är nere, testa denna länken! http://thenicestplaceontheinter.net/

Svar: Tack så mycket, Elin! :') Åh vilken himla fin sida! Verkligen the nicest place on the internet! Har suttit där i evigheter nu och bara njuter av alla kramar via cyberspace :D <3
Vendela Åstrand

2013-12-09 @ 10:16:53 / URL: http://storiestoldbyafriend.blogg.se
Postat av: Bella

så klart att jag stannar Vendela. Jag har ju läst din novell sen din första novell. Men det dåliga är att jag kommer inte ihåg hur jag hittade den. Men jag läste några kapitel och jag fastande för din blogg. Du skriver så bra Vendi! :) men du borde blir en författare. Jag skulle läsa dina böcker! :) Jag förstår om dig om skolan. Jag gick ju ut skolan i somras. Jag hade inte så mycket. Jag har inte heller knappt köpt några julklappar, men det får jag göra nog i helgen eller nästa helg. Eftersom jag jobbar på vardagarna. Ända till julafton. men är ju ledig på röda dagar :) Jay. Sovmorgon!!! :)

Svar: Va kul att du varit här sedan STCL! :) Att du inte kommer ihåg hur du hittade hit gör inget, det är bara kul att du varit här så länge och fortfarande är kvar! Tack så jättemycket för dina fina ord, Bella, de värmer! (:
Vendela Åstrand

2013-12-09 @ 18:17:11
Postat av: Bella

Du kan göra med ett Skype konto till bloggen så vi läsare kan skypa med dig, typ ett fan-Skype konto som du har med instagramkontot till denna blogg :)

2013-12-15 @ 11:43:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback