Q/A Part 2

Emma: Om du var själv i en båt på stilla havet. Vem av 1D killarna skulle du ta med? 
Svar: Hm.. Zayn kanske? Eller Harry? ... Vet faktiskt inte riktigt. Svår fråga! o.o

Emma: Favorit djur?
Svar: Sköldpaddor, elefanter och sengångare! När jag var i Turkiet så var det en kille som jobbade på en av restaurangerna längs med strandpromenaden som hade en liten sengångare, hihi. Han hade trätt på den en röd tröja och stod och gosade med den när vi gick förbi. Snacka om att jag vart avundsjuk!
 
Emma: Vem har din stil i 1D??
Svar: Det är lite olika från dag till dag, haha. Men Louis, Harry eller Niall, typ. :)

Emma: Favoritfrukt?
Svar: Ananas, mango & fikon!

Emma: Favoritskor?
Svar: Dessa, tror jag. Annars mina Dr.Martens eller ljusblå converse.
 
Emma: Favoritklänning?
Svar: Denna maxiklänning (har ingen bättre bild på den, och är för lat för att ta någon nu tyvärr) som jag köpte på H&M för inte så länge sedan! Bar den min första skoldag, och gud vad jag älskar den! Den är både snygg, bekväm och sitter bra. ;)
 
Emma: Hur bra är (min) annorlundaemma.blogg.se på en skala 1-10??
Svar: 11, lätt haha! :*

Emma: Är du blyg av dig?? (Irl) 
Svar: Nepp, inte alls! Jag var blyg när jag var mindre, men efter att ha gått i teater i flera år så har jag tränat bort det helt. Fast som de flesta människor så är jag lite smått nervös bland nya människor tills jag presenterat mig och lärt känna dem. :)

BaraLillaJag: Var får du idéer och inspiration från? xx
Svar: Böcker, filmer, teveserier, musik och världen runt omkring mig. Och så använder jag ju såklart också en gnutta av min vilda fantasi. ;)

Bella: Berätta om Västervik. Vad finns det att göra där? 
Svar: Inte mycket, egentligen. Men jag har ju ganska många fritidsaktiviteter, tränar, promenerar och hänger med kompisar, så jag håller mig vid liv ändå haha. Västervik är ju en fin sommarstad, och ibland kan det ju vara skönt att bo på ett ställe där det inte händer så mycket och så. Men i längden är det ganska tråkigt här om man är en tonåring. Eller det tycker i alla fall jag, men jag är ju en storstadsmänniska och älskar städer som skriker liv dygnet runt. ^^ 

Bella: Hur känns det för att börja på gymnasiet till hösten? Är du nervös? 
Svar: Nu har jag ju redan börjat gymnasiet, men det är ju för att jag varit så seg med att svara på frågorna haha. Men jag var inte alls nervös innan, men just första dagen, när jag kom till skolan på morgonen så var jag så nervös att jag mådde illa. Fast som tur var slapp jag gå in ensam, utan gick in med två av mina kompisar som går på ett annat program och satte mig bredvid dem i aulan. Jag tyckte det var jättepinsamt att bli uppropad, men när det var gjort och vi började gå till klassrummet så kändes det bättre. Började prata med några klasskompisar, och sedan flöt allt bara på liksom, och nu känner jag alla jättebra! Speciellt efter dygnet vi spenderade i en liten stuga tillsammans, haha. :) Älskar min klass<3

Bella: Visa ditt rum. 
Svar: Då måste jag städa först, haha. Men det kan jag absolut göra någon gång. Fast mitt rum här hos mamma ser ganska tråkigt ut för tillfället, för jag har fortfarande inte fått ordning på allt och så. Och mitt rum hos pappa är ganska tomt eftersom jag tog med en hel del saker därifrån hit, men aja. Någon gång ska jag visa er mina rum.

Bella: Vilka är dina favoritserier?
Svar: Glee, Twisted, Pretty Little Liars, American Horror Story (har någon slags hatkärlek till den serien. Den är fett äcklig, men jag gillar den ändå haha.)... Tror det var alla! Men The Carrie Diaries är ju också ganska bra och lite mysig att se på. :)

Bella: Vem kommer nästa handla om?
Svar: Som det ser ut nu så kommer nästa novell handla om Zayn! Men vi får väl se. ;)

Bella: Hur var det i Turkiet? Berätta! :D 
Svar: Nu vet du ju redan hur jag haft det eftersom vi mejlat, men ni andra kanske undrar, så jag berättar igen ändå. Det var helt underbart i Marmaris! Resan bestod mest av sol, bad, värme, god mat & shopping, men det är ju så det ska vara när man är på solsemester! Såg massa snygga killar med british accents, gick längs med strandpromenaden, blev stammis på ett matställe som hette Mr.Ali där det jobbade massa snygga killar/män som kallade mig "sissy", njöt av havsutsikten från hotellrummet, åkte dolmus och såg den dansande fontänen. Som sagt, - underbart!

Kommentarer
Postat av: Emma :3

Bra svar :3 gillar verkligen din klänning!! Jag har också köpte ett par liknande skor. Svarta med diamanter. Älskar modellen på skorna :3 Jag älskar Harrys stil i 1D men har nog en blandning mellan Harry och Niall :) dina bloggar ligger på 15 :3
Ska snart låna hem "konsten att titta på" <33 xx

Svar: Aw tack! :D Åh, det låter ju himla snyggt! :D <33 xx
Vendela Åstrand

2013-08-27 @ 16:12:11 / URL: http://annorlundaemma.blogg.se
Postat av: Emma

Jag har också ett par ballerina skor som favorit! Fast jag har använt dom så mycket att dom gått sönder ;(

Svar: Åh, jag hatar när man gått ut sina favoritskor så dom är alldeles trasiga och inte går att använda längre :c Blir jämt så med mina converse! :c <3
Vendela Åstrand

2013-08-27 @ 18:25:40 / URL: http://novellfoton.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback