Farväl Directionery

Hej på er, mina fantastiskt fina bloggläsare!

Som ni nog förstår av titeln så är detta mitt farväl av bloggen. Det tar så hårt i hjärtat att skriva det här, för den här bloggen betyder så mycket för mig. Tack vare Directionery, och framför allt er läsare, så har jag fått ett otroligt bra självförtroende och utvecklats så mycket inom mitt skrivande. Tack vare er uppkom drömmen om att en dag få jobba med att skriva på heltid. Jag lovar att detta inte ska bli det sista ni ser av mig! 
 
Anledningen till att jag faktiskt säger hejdå till bloggen är för att jag inte har tid att skriva här längre. Jag kan inte längre lägga den tiden jag vill på att hitta på fanfictions, karaktärer och händelser. Som många av er vet tog jag studenten i juni, jag har jobbat precis hela sommaren, och i början av september flyttar jag till London (!!!) för att fortsätta mina musikstudier! Hur sjukt egentligen?!

Hur som helst, jag kommer aldrig sluta skriva. Jag kommer bara inte skriva här längre. Och troligen inga fler One Direction-fictions. För er som vill fortsätta följa mig så finns jag på min privata blogg, där jag försöker uppdatera nästan dagligen.
 
nouw.com/vendelaastrand

Jag ville bara göra detta inlägg för att så många har frågat vad som hänt med bloggen. Och ni förtjänar ett riktigt avslut. För er som undrar så kommer bloggen finnas kvar, öppen att läsa för alla som vill. Jag är ledsen att ni inte får något avslut på den senaste novellen, den skulle blivit grym, men jag har verkligen inte tid för den. Vet även att det är "en grej" att lämna över sin novellblogg om man väljer att sluta skriva, men jag känner såhär: jag startade den här bloggen, och därför vill jag också vara den som avslutar den liksom. Directionery kommer alltid vara min lilla ögonsten.

Och ni, världens bästa läsare, kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. RSS 2.0