Chapter 13 - Opening Up

Previously:
"Aww", sa jag och kände hur den röda färgen steg på mina kinder. "That's so sweet of you, but are you sure?"
"Of course." Zayn log. "But only if I get to name him."
"Sure." Jag nickade.
"Zarlie Chayn."
"What?"
"Zarlie Chayn. That's our names, put together. Don't you think that sounds pretty cool for this bear?" 
"Yeah, sure", skrattade jag. "Zarlie Chayn it is!"
Zayn räckte över nallen till mig och böjde sig sedan ner för att kyssa mig. Det här var både den värsta och den bästa dagen i mitt liv so far.

[bild kommer]
Jag satt i Zayns knä och såg på när han, Rhys & Connor utmanade varandra på något tevespel. Frances låg nersjunken bredvid oss i soffan och käkade popcorn. Så fort Rhys förlorade så kastade Frances popcorn på honom, och det blev världens popcornkrig, men jag kände inte för att delta utan satt bara lugnt och stilla i Zayns famn. Jag blev så glad när han erbjöd mig att sitta där istället för bredvid honom i soffan. Han hade armarna om min midja och spelkonsollen i mitt knä.
"Wanna learn how to play?", frågade han och räckte mig speldosan.
"Uhm, sure", sa jag något osäkert och tog emot den. Han började visa mig vad alla knappar stod för och gjorde och berättade hur jag skulle göra för att överleva på bästa sätt. Det var något slags skjutspel, och jag hade sett min bror spela det förut men jag hade alltid fått sån panik av att bara titta på så jag nästan glömde bort att andas. Jag var alltid för inne i spelet liksom.
"Hide over there", sa Zayn och styrde mitt finger så att min gubbe gick och ställde sig bakom någon slags container.
"I'm gonna find you, Charlie", retades Rhys och sprang runt och letade efter mig på spelet.
"Shoot her and I'll beat you up in real life, Rhys", flinade Zayn, och Rhys knuffade till honom lite lätt.
"This is boring, guys", sa Frances och la upp fötterna på soffbordet. "Can't we do something fun?"
"You're boring", sa Rhys och använde samma gnälliga ton som Frances, och hon gjorde en sur grimas tillbaka. "Just kidding, Frances. Do you wanna play too?"
"No thanks. Can't we go somewhere?" 
"Okay, who's up for some sushi?", sa Connor, och alla flög upp ur sofforna. Själv hade jag aldrig smakat sushi, men jag kunde inte tänka mig att det smakade så värst fantastiskt heller. Men jag ville ju inte vara en partypooper så jag tjoade med jag också, och när spelet var avstängt så rörde sig alla mot hallen. Jag snörade på mig mina Dr.Martens och tog på mig min militärjacka. Ute blåste det kallt, och jag huttrade till och svor tyst för mig själv för att jag varit så dum och glömt min beanie hemma när jag skulle hit i förmiddags.
"Here, have mine", sa Zayn och satte sin svarta mössa på mitt huvud.
"Thanks", sa jag generat, och han pussade mig på pannan och fumlade efter min hand.
"Anything for you, beautyqueen."

Några tunnelbanestationer och tre kvarter senare så befann vi oss utanför sushibaren. Det var en mörk och trång liten restaurang med vackra bord och stolar och soffor, och där fanns även en kassa och en disk med en massa sushi på. Zayn betalade för mig, såklart, och sen gick vi och hängde av oss våra ytterkläder över stolarna. Alla plockade åt sig varsin tallrik och lassade på med sushi, men själv stod jag och läste på varje liten lapp om vad det var för något.
"Have you never seen sushi?", frågade Zayn förvånat.
"Uhm, yes, of course I've seen it but... I've never tasted it?"
"Oh", sa Zayn och pekade på den första sushi-sorten. "That was the first one I tasted. It's good.I think you'll like it. And this one too." Han började peka ut massa olika, hjälpte mig att ta, gav mig pinnar att äta med och allt som behövdes, och sedan gick vi och satte oss med de andra. 
Jag bröt isär mina pinnar och kom sedan på att jag inte har en aning om hur man äter med såna. Jag kollade på det andra, och alla åt jätteelegant medan jag bara satt där. Skulle jag verka för konstig om jag bad om en gaffel?
"I suppose you haven't used these either?", påpekade Zayn och viftade med pinnarna. Jag skakade på huvudet till svar och såg ner på min tallrik.
"Here, I'll help." Han visade hur jag skulle hålla och hur man greppade sushin. "Mostly, beginners don't like the seaweed so if you don't want it, just push it to the side. The rest is delicious!"
Jag gjorde som han visat, tappade sushibiten en gång men försökte snabbt igen och tog en tugga. Laxen och riset var en annorlunda men god kombination, och jag tog genast en bit till.
"So?", sa Zayn glatt.
"I like it", svarade jag ärligt.
"Now we can go eat sushi everyday", skrattade Frances och pekade på mig med sin pinne. Jag log mot henne och önskade ännu en gång att jag kunde stanna tiden litegranna. Äntligen kände jag mig som en i gänget på riktigt. Jag hade vänner. Riktiga, ärliga, fina och roliga vänner.

Jag och Zayn hade skiljts åt med de andra som skulle hem till sig, men varken jag eller Zayn ville hem riktigt än.
"So, what would you like to do?"
Jag tänkte efter en stund och fick plötsligt världens bästa idé. "You took me out for dinner, and yesterday you took me to the amusement park, so... Today I'd like to decide where to go. I wanna take you to a place that I really enjoy!"
"You're not taking me to the library, are you?", skrattade Zayn och jag skakade på huvudet och spelade sur. 
"No, not the library. It's a place where my parents used to take me alot. Come on, let's go!"
Vi klev in i en stor byggnad. "AKVARIUM" stod det på en skylt ovanför ett stort dörrvalv. Charlie gick fram till kassan, och kvinnan bakom disken hejade glatt på henne som om hon var en bekant. Kanske gick hon hit ofta.
"Zayn?", sa Charlie och vinkade dit mig. Jag slutade läsa på alla små skyltar om olika fiskar och forskare och allt vad det nu var och gick fram till Charlie och tog hennes hand i min.
"Let's go inside the tunnel", log hon, och jag följde efter henne när hon började springa iväg.
Jag hade aldrig varit på ett sånt här ställe, och jag var både livrädd och fascinerad på samma gång. Framför oss hade vi en lång tunnel med glasväggar runt och över oss, och där simmade fiskar av alla dess slag, även hajar, omkring i det fria. En fisk hade stannat precis vid glaset och kollade nu på oss, och jag petade lite försiktigt på honom och då simmade han iväg genast. Ett lågt fniss lämnade min läppar, och jag såg på Charlie. Hon flinade också, och vi gick vidare genom tunneln. En stor haj simmade över våra huvuden, och jag bad till gud att taket inte skulle brista så den hamnade över oss. Men chansen var nog inte så stor ändå kanske. Hundratals människor besökte ju akvariumet varje dag, och ingen hade dött hittills. 

Vi hade varit här i snart två timmar och hade nyligen klappat fiskar som var i ett runt litet akvarium i mitten av ett rum. Nu skulle vi gå in i nästa tunnel, och människorna började glesna. Det var bara vi och några till kvar, och Charlie dansade runt i gången.
"This is my favorite part", sa hon glatt. "The dolphins!" Hon såg upp i taket och snurrade runt. "Look at them, Zayn. They look so happy all the time. And they are the smartest animals in the world. Every dolphin in here is a true genius! If I was an animal, I'd love to be a dolphin!"
Jag blev helt varm inombords av att se henne så upprymd, men plötsligt så förändrades något i hennes blick.
"But do you know what sucks so much? This is the last memory I have of my dad. He took me and Michael here the day before he left. I remember him lifting me up in the air and spinning me around and say that I'm a dolphin, just like them." Hon pekade på delfinerna ovanför oss. "He said, that one day I'd become something great, whatever I wanted it to be. And he told Michael that he'd become the biggest basket player of all. And then he kissed my forehead, and the day after when I woke up my mom was crying because daddy was gone. He made my favorite place, this place, become a nightmare for me." Charlie skakade av sorg, och tårar rann nerför hennes kinder. Jag tog några snabba steg fram till henne och kramade henne hårt.
"I'll never do that to you, Charlie."
"It's okay, maybe I deserved it. I mean, look at me now. What I became. Nothing. Nothing but a total loser."
"Charlie, look at me." Jag lyfte hennes haka så hennes blick mötte min. "You're not a loser. You... You're perfect." Jag böjde mig ner och kysste henne, och hennes armar fann sin väg runt min kropp. Och just i denna stund så fanns ingen annan förutom Charlie i mina tankar. 
Vi sprang genom ösregnet, förbi butiker, bostadsområden och parker. Jag skrattade med andan i halsen, och Zayn höll min hand som om det gällde livet. Mina kläder var dyngsura, och Zayns likaså. Himlen mullrade över oss, men snart var vi äntligen framme vid Zayns lägenhet. Vi skyndade in, skakade av oss det värsta av regnet och skyndade upp för trapporna.
Zayn låste upp dörren, och en rysning for genom min kropp när värmen från hans lägenhet träffade mig.
"Wait here", sa han och sparkade av sig skorna för att sedan springa in i sitt sovrum. Han kom tillbaka med ett badlakan och en hög med kläder. "Feel free to take a shower and take these clothes. I'll make us some tea."
"Thanks", log jag och hängde upp jackan på kroken och snörade av mig skorna. Mitt hår klibbade fast i ansiktet och mina fingrar var helt bortdomnade av det kalla regnet. Jag skyndade in i badrummet, låste dörren om mig och drog av mig alla kläder på en gång för att sedan skutta in i duschen. Jag ställde in vattnet på nästan det varmaste och lät vattenstrålarna bränna min hud. Det var hemskt och skönt på samma gång. Men mest skönt just nu. Jag lånade schampo och tvål, och när jag hade sköljt ur schampot luktade mitt hår precis som Zayn. Fantastiskt gott alltså.
Jag vred ur håret och virade in det i en turban, och sedan drog jag på mig kläderna som Zayn gett mig. Det var ett par alldeles för stora, dock jättesköna, mjukisbyxor och en vinröd t-shirt. T-shirten var lång som en klänning på mig, men äsch strunt samma. 
Mitt hår vart som vanligt jättelockigt när jag tog av handduken, men efter att ha kammat igenom håret med fingrarna ett par gånger så gick jag ut till Zayn. Han satt i soffan och kollade på något talang-program, och framför sig hade han två koppar med te och en skål chips.
"Better?", frågade han och log mot mig. Jag nickade till svars, och han klappade på platsen bredvid sig i soffan. Han hade bytt om till svarta jeans och en torr t-shirt, och hans hår såg ut att redan ha torkat. Jag satte mig bredvid honom och tog en klunk av mitt te. På teven gick en ung kille in på scenen, och juryn började ställa frågor kring vad han hette och vad han skulle göra.
"I'm going to sing Let Me Love You."
"Okay, just start when you feel ready."
Killen sjöng rysligt bra, men i ögonvrån såg jag hur Zayn stelnade till. 
"Don't you think he's good?", frågade jag när alla i juryn röstade för att han var vidare.
"Yes, of course. I just... I just got a throwback of a guy who sang that song on a program and who didn't do it very well." 
"Oh, I see. Some of the people who goes on auditions really suck at singing. I mean, don't they know that they can't sing? Hasn't anybody told them before? I mean, I definitely know that I can't sing, so I'd never go on this kind of program because I know I don't belong", sa jag och kliade mig på näsan.
"Yeah, some people are probably too dumb to realize or have really fake friends who tells them that they are great singers even though they aren't."
"Yeah, I guess so." Jag nickade. 

Jag hade ringt mamma och sagt att jag sover över hos Frances på grund av ovädret, och hon hade lugnt köpt det och antagligen inte ens märkt att jag ljugit. Zayn hade erbjudit mig att sova över, och trots att jag var galet nervös så kunde jag knappast tacka nej.
Jag stängde av ljudet på telefonen och la den på nattduksbordet. Sedan satte jag mig på sängkanten och såg på när Zayn drog av sig sin t-shirt och byxorna för att sedan hoppa i ett par träningsshorts. Min blick fastnade vid hans vältränade mage och bröstkorg, och jag bet mig nervöst i underläppen. Han var alldeles för perfekt för att vara sann.
Jag började försiktigt dra av mig mjukisbyxorna när tanken slog mig att jag inte hade något att sova i. 
"Damn it..."
"Huh?", sa Zayn frågande och såg på mig. 
"Uh, I forgot... I don't have anything to sleep in."
"Who said that you need clothes?" Zayn blinkade flirtigt med ena ögat, och mina kinder färgades röda. "Just kidding. You can sleep in that shirt", sa han och pekade på t-shirten jag fått låna av honom. Jag log tacksamt, och när Zayn inte såg så sniffade jag på den i smyg. Den luktade precis som honom. Mystiskt, sött och gott.
Zayn släckte taklampan och det vart alldeles kolsvart i rummet. Plötsligt kunde jag känna hans andetag mot min panna. Han stod alltså precis framför mig. Jag lyfte blicken och såg in i hans varmt bruna ögon. De var de finaste ögonen jag någonsin sett på en riktig människa.
En varm hand lades på min kind, och jag fann mig själv stå på tå för att lättare kunna nå Zayn's läppar. Jag var ivrig men nervös, trots att vi hade kyssts förut. Zayn hade sagt att han gillade mig. Han gillade mig! Och jag ville egentligen inte erkänna det, men jag gillade honom också. Kanske lite för mycket till och med. Gilla kanske till och med var en underdrift. Jag kunde inte riktigt avläsa vad jag själv kände, för allt kändes så himla overkligt. Som om jag hamnat i min egna lilla rosa bubbla och omvärlden gick i superspeed medan allt i min värld gick i slowmotion. Det hade fortfarande inte gått in för mig att Zayn ville vara med mig, att jag umgåtts med Zayn hela dagen och nu skulle sova med honom. Bara tanken av det var helt sjukt.
Hans läppar var mjuka som sammet och som gjorda för mina. Jag särade försiktigt på läpparna, lät hans tunga glida över min underläpp och tillät sedan min tungspets att möta hans. Jag önskade nästan att detta var vår första kyss, för den var alldeles alldeles perfekt.
Zayn flyttade sina händer till min midja, och snart kände jag hur min tröja drogs upp en aning och hur han med fjäderlätta fingertoppar började massera min mage. Hans fingrar brände mot min hud, och jag undrade om jag hade samma påverkan på honom som han hade på mig. Därför lät jag mina händer sakta glida uppför hans mage för att sedan stanna vid hans nacke. Hans hud knottrade sig under mig och han bet sig hårt i läppen. 
"You're so beautiful, Charlie", sa han och fäste en hårlock bakom mitt öra. Jag blev alldeles varm inombords och lät honom försiktigt putta ner mig i sängen. Han hävde sig upp på armbågarna och böjde ner huvudet för att kyssa mig igen, och mina fingrar lekte med hans hår. Om ändå varje natt kunde vara som denna. Just nu var allt så himla perfekt, och för första gången någonsin så kände jag att han var min. På riktigt bara min. Och jag ville ha varenda del av honom.

Kanske lite kort, men nåja. Gissa vem som kommer in i nästa kapitel? Jo, ingen mindre än NIALL!!! :D

Ber om ursäkt för världens absolut sämsta uppdatering. Jag har inte mått så bra de senaste månaderna, även haft fullt upp i skolan och legat efter i en massa arbeten på grund av att jag varit sjuk rätt mycket, och den senaste månaden har vårt internet varit trasigt/borta och vi har precis fått det lagat, plus att jag knappt varit hemma nu under lovet då jag varit i både London och hos min syster. Men nu vet ni, och jag ska försöka uppdatera mycket mycket bättre. Ni är fantastiska och jag älskar er nåot så otroligt.
P&K!

Kommentarer
Postat av: Isabell

Asså blev så otroligt glad, kanske överdrivet lycklig när jag såg att du uppdaterat! Har verkligen gått in här massor av gånger för att kolla om du uppdaterat och nu hadde du det! Du gjorde verkligen min morgon perfekt!
Känn dig inte stressad att lägga upp något, skriv något så bra du bara kan i stället :)

Svar: Åh tack vad glad jag blir, finaste!!! Nu gjorde du min dag, hihi! <3
Vendela Åstrand

2015-01-05 @ 10:15:32
Postat av: bella

jättebra vendela. När kommer Liam in i novellen? men du? vilka vet att zayn leker med charlies hjärta? :) men väldigt bra :) kram :) <3

Svar: Tack hihi! Rhys, Connor & Zayn själv är de enda som vet om det, just nu i alla fall. :) Liam kommer in lite längre fram, men det dröjer inte så länge! :) Kram!
Vendela Åstrand

2015-01-05 @ 18:47:09
Postat av: Malin

Åh, äntligen!! Fett bra, längtar tills Niall kommer in ;) och Liam också såklart

Svar: Aww taaack hihi! :D <3
Vendela Åstrand

2015-01-14 @ 16:58:07 / URL: http://nailartinspirations.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback