Twitter & Instagram

 
 
Hola!
Ni har väl inte missat att directionery också finns på twitter och instagram? Twitterkontot är till för information angående uppdatering, samt för att svara på frågor ifall ni har några. Det går ju trots allt ganska mycket fortare att svara på en fråga på twitter än att svara på en kommentar på blogg.se. 
För er som inte har twitter men ändå vill ha lite koll på uppdateringen på bloggen så finns det ju, som ni kanske vet, en twitterfeed i sidomenyn här på bloggen där alla mina tweets kommer upp! 

På instagramkontot, som jag nyligen försökt komma igång med lite igen, lär det bjudas på sneakpeaks på kapitel, information och annat angående bloggen och novellerna! 

Twitter: @DirectioneryNB
Instagram: @Directionery

FÖLJ FÖLJ FÖLJ

Kommentarer
Postat av: Ellen

jag följer dig på både Twitter och Instagram :)

Svar: Åh va nice hihi! :D xx
Vendela Åstrand

2014-07-03 @ 21:39:06 / URL: http://ellenjosefssons.blogg.se
Postat av: Elin

Hej! Tänkte bara tipsa om en låt som jag, jag, om jag varit Ed (alltså din karaktär, inte Ed Sheeran), hade känt igen väldigt mycket i! Skriver på mobilen så kan inte länka, men om du går in på Youtube och söker på "losing you to the crowd" så borde du få fram rätt låt. Det är Nat Wolff (han som spelar Isaac i TFiOS) och hans lillebror som sjunger, vilket absolut är ett plus. Om du gillar den kan du också kolla in andra låtar de gjort då de har ett band tillsammans (!!!)
Hoppas du har ett bra lov och att nästa inlägg kommer snart, längtar!

Svar: Lyssnade på den, och vad kul att du hittat en låt som passar Ed precis!! Och wow, jag visste inte att Nat spelade i band? Han är typ en av mina favoskådespelare?? omg haha! Tack så mycket, och jag hoppas du har ett fantastiskt lov du med! Nästa kapitel kommer upp någon gång under morgondagen skulle jag tro! c: Kram!<3
Vendela Åstrand

2014-07-07 @ 00:12:22 / URL: http://storiestoldbyafriend.blogg.se
Postat av: Bella

När kommer kapitel 10? :) jag förstår att du inte vill sitta vid datorn när det är fint väder. :) kan du inte har en frågestund? Du kanske har nya läsare? :) kram :)

Svar: Kapitel 10 kommer upp imorgon, förlåt att det dröjer så, men mina planer vart ändrade under helgen, och jag skulle ha skrivit klart kapitlet igår men så sov jag hos min pojkvän och så ah. Men imorgon har jag inget planerat, så då går det nog. :) Jo det skulle jag väl kanske kunna ha någon gång igen. :) Kram!
Vendela Åstrand

2014-07-14 @ 17:44:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback