OneDirectioNovell

 
Denna novellblogg ägs av Lottie och jag tycker absolut att ni bör kolla in den. Uppdatering sker dagligen om inget annat sägs, och hon är himla bra på att skriva! Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Nu ska jag sätta mig ner och skriva på kapitel 50 av TTS, finally! Stay tuned, mina älsklingar. Och förlåt för att jag dröjer så. 
 

OneDfanfic

Klicka er genast in på denna fantastiska novellblogg!
 Den ägs av Ida & Z som är två supersnälla och fina tjejer, och de är jättebra på att skriva! Klicka på bilden för att komma till bloggen. c:

FRÅGESTUND

Yes, ni läste rätt. I väntan på kapitel 50 (som skulle kommit upp för länge sen, sorry about that) så kör vi på en liten frågestund! Är verkligen jätteledsen för min urdåliga uppdatering. Men det är bara så mycket just nu, jag hinner liksom inte med själv ens en gång. Gymnasiet, tonvis med läxor och prov, fritidsaktiviteter, mitt band, vänner, pojkvän, familjen... Ja allt! Men jag ska försöka komma igång igen, jag lovar. Snart har jag hållit på med TTS i ett helt år, och det är ju bara pinsamt med tanke på att jag bara publicerat ca. 50 kapitel? Fy skäms på mig! Vill bli klar med TTS så snabbt så möjligt så jag kan börja på den nya nununu.<3


emotional gifs | Tumblr
Jag just nu, typ.
 
Men ni alla vet ju hur en frågestund går till, right? Hade tänkt skjuta upp på frågestunden tills nya novellen satt igång, men en frågestund har varit efterfrågat så vi kör väl på det nu då så jag vinner lite tid till att skriva så länge.
Ni kan ställa frågor om allt från Through The Storm, de gamla novellerna, den kommande novellen, karaktärerna, mig och mitt privatliv, bloggen eller eventuella önskemål! Alla frågor mellan himmel och jord är välkomna. :)

P&K så hörs vi snart!<3RSS 2.0