Nytt kapitel uppe snart!

Jag ber så mycket om ursäkt för världens sämsta uppdatering! Har ju inte bloggat här på en hel vecka, och jag är verkligen jätteledsen för det. Veckan innan lovet hade jag fullt upp med läxor och annat som tog upp min dyrbara tid som egentligen är menad för mitt skrivande, och nu under helgen har jag umgåts med massa fina människor jag inte träffat på evigheter, plus att min systerson är här så jag måste sitta barnvakt.
Men, nu har jag tid och skriva, och så fort jag får en ledig stund över på kvällen så skriver jag för att lyckas få ihop något bara för er skull.
Blir så himla glad av att se att ni fortfarande kikar in här varje dag och att ni frågar efter nästa kapitel på typ alla sociala medier jag äger. Det uppskattar jag verkligen! Har sagt det många gånger förut och tänker säga det många fler, - ni är de bästa läsarna i världen!

Jag hoppas ni förstår varför jag varit frånvarande, men det har faktiskt varit ganska nyttigt för mig att ta en liten paus. Att få tänka, skapa och fundera vidare. Så nu ska jag sätta mig ner och skriva tills fingrarna blöder så ni får ett kapitel nu ikväll/inatt. Yeyy! Ska se till att fixa kapitelbilder till de senaste kapitlena också då jag nu ser att det fattas några. Men stay tuned så hörs vi snart!

Despicable me - | via Tumblr

Kommentarer
Postat av: Emma :3

Yeeeeeey!!! Kommer sitta uppe tills den är uppe :D <3

Svar: Naw söte! :D :* <3
Vendela Åstrand

2013-10-29 @ 21:15:06 / URL: http://annorlundaemma.blogg.se
Postat av: Matilda

Säger som emma, och bilden är jag som prickwn över iet just nu hahaha!!

Svar: haha :D <3
Vendela Åstrand

2013-10-29 @ 22:42:56 / URL: http://matildasavelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback