Karaktärspresentation: Jolie Blake

Jolie Marissa Blake
född: 13 Juni 1997

Jolie är idag 22 år gammal och bor i Hounslow Central, London med allas vår älskade flickidol, - Niall Horan. Men det hörs dock tydligt på Jolie's sätt att prata att hon inte kommer från London. Nej minsann, Jolie föddes i "The Big Apple", - alltså New York City, USA. Men eftersom både hennes mamma & pappa är irländare så flyttade Jolie som treåring över atlanten och bosatte sig på landet en bra bit utanför staden Ballon. För lite drygt tre år sedan bestämde hon sig för att fortsätta sina studier i London, men mitt under en paus i allt packande och förberedande så sprang hon på Niall en solig eftermiddag på stranden. De två blev genast goda vänner, och när Jolie sedan hade flyttat så fortsatte de att umgås. Inte långt senare så började de dejta, fast i hemlighet, men när de sedan gick ut med det så dröjde det inte länge förrän dejtandet övergick i ett förhållande.

Jolie har alltid setts som klassens plugghäst, men det har verkligen lönat sig, för idag arbetar Jolie som ingenjör och tjänar bra mycket pengar än vad de flesta kvinnor gör i snitt per år. Och när Jolie inte har fullt upp med jobbet eller umgås med pojkvännen så ägnar hon sig gärna åt att simma eller läsa böcker. Hon lyssnar också väldigt gärna på sitt favoritband; McFly. Dricka te är också något som står högt på listan, och man skulle väl kunna säga att hennes liv består av böcker, te & McFly.

Hon kan verka väldigt inåtvänd, men är egentligen alltid nyfiken. Dock är hon alldeles för snäll för att vilja pressa någon att prata. Fast det kan vara lite olika i olika situationer. Pratar man till exempel om böcker så kan hon hålla på i timmar! Jolie hatar folk som dömer andra innan de lärt känna dem, men precis som oss andra så gör hon det själv när hon inte tänker sig för. Hon föredrar mysiga hemmakvällar framför festande, håller sig borta från alkohol och tycker hellre om att äta hemlagad mat än att käka ute eller beställa hämtmat. Och till skillnad från sin pojkvän så är hon totalt ointresserad av bollsporter och har noll bollkänsla. Nej, att simma är hennes grej, och hon har faktiskt fått med sig Niall då & då. Dock tävlar hon inte, hon simmar bara för att det är kul!

Jolie Marissa Blake är slående vacker, och hon är svår att missa när hon passerar på gatan. Hennes ögon är ljusblå, och blå råkar också vara hennes favoritfärg. Ja, hon tycker faktiskt om alla nyanser av blått. Hennes guldblonda hår är alltid stylat i en snygg frisyr då Jolie älskar att pilla med sitt hår men ogillar att ha det ofixat. Dock måste det inte alltid vara något jätteavancerat. Det kan räcka med att sova i flätor eller använda sig av locktången. När det gäller kläder går hon efter en sofistikerad look, exempelvis tighta byxor och lite större tröjor. Dock kvittar det egentligen vad hon har på sig, för hon ser ut som en riktig gudinna i precis allt! Mjukisbyxor står dock inte högt upp på hennes gilla-lista, men eftersom hennes pojkvän mer än gärna strosar runt i mjukisar så har hon fått lära sig att acceptera dessa slashasor till byxor.

Trots att Jolie & Niall är väldigt olika så går de ihop perfekt som ett par, och det är inte svårt att se vad Niall ser i henne. Inte nog med hennes utseende, - hon är smart, otroligt snäll och väldigt ordentlig av sig. Hon lyckas också alltid hålla sig så lugn och sansad bland fansen, trots att hon inte stått i rampljuset med neonskylten som blinkar Niall's flickvän i så många år ännu, men vi alla håller nog tummarna för att deras förhållande ska hålla livet ut!

Namnet "Jolie" härstammar från franskans ord för "vacker", och visst passar det namnet den vackra Jolie Marissa Blake alldeles utmärkt?

Kommentarer
Postat av: Bella

Är hon känd som spelar Jolie? känner inte igen henne..

Svar: Du menar tjejen som till utseendet spelar Jolie? Jodå, hon är en känd skådespelerska, men är nog mest känd för sin roll i filmen The Host, alltså filmen som är baserad på författaren Stephenie Meyer's (som skrev twilight) bok "Genom Dina Ögon". :)
Vendela Åstrand

2013-07-27 @ 20:09:05
Postat av: Elin

Okej, den presentationen blev perfekt! På något sätt lyckades du väva in allt jag berättat och få ihop det till en enhetlig text, jag är så imponerad och avundsjuk på ditt sätt att skriva! Sa grymt!! :D <3

Svar: Va kul att du gillade den, hihi! :D Åh, inget att va avis på! Du är ju minst lika bra på att skriva själv, eller nej, rättare sagt tusen gånger bättre!<3 :D
Vendela Åstrand

2013-07-27 @ 20:41:48 / URL: http://storiestoldbyafriend.blogg.se
Postat av: Bella

ok. någon mer film? jag har inte sett filmen the host. menar henne :)

Svar: Ja hon har varit med i lite fler filmer. Om du googlar på Saoirse Ronan (som är hennes namn) så kommer det nog upp några som hon varit med i. :)
Vendela Åstrand

2013-07-27 @ 22:44:34
Postat av: Stina

Alltid lika roligt att läsa karaktärspresentationer! Och du skriver dom jättebra Vendela :) <3

Svar: Aww tack! :D Ska försöka få in lite fler såna eftersom det verkar uppskattas! Har ju bara gjort 2 stycken än så länge, och det är kanske lite lite haha. ;) <3 xx
Vendela Åstrand

2013-07-28 @ 20:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback