~ OneShot ~ Millionaires ~ OneShot ~

~ A Zayn Malik ONESHOT ~
Inspirerad av: The Script - Millionaires

spending our time like we are millionaires

“Dags att stänga”, säger bartendern och gör en gest mot dörren att vi ska lämna klubben. Zayn lägger armen om mig, och tillsammans går vi ut i den mörka natten. Det är december, men snön har ännu inte nått Londons gator. Min fylla är på väg att lägga sig och jag känner mig sömnig, skorna skaver och jag har svårt att gå upprätt. Men Zayn håller fortfarande ett stadigt grepp om mina axlar vilket hjälper mig att hålla mig uppe. Det är kyligt ute. Jag hackar tänder. Zayn upptäcker att jag fryser så jag skakar och stannar upp för att dra av sig sin kappa och sedan ge den till mig.
”Men nu kommer ju du frysa”, gnäller jag, men Zayn bara rycker på axlarna.
”Äsch då, det gör inget.”
Jag vill streta emot, påpeka att det visst gör något, men vet att det tjänar ingenting till. Zayn skulle inte bry sig om mina argument, för har han gett mig sin kappa så vill han inte ha tillbaka den förrän vi är hemma igen.
Vi går tysta omkring bland kvarteren i city. Det enda som hörs är ljudet av våra andetag och mina klackar mot asfalten, och så den galna trafiken på Oxford Street långt där borta. Vart vi är på väg vet nog ingen av oss. Vi bara går omkring och försöker komma på ursäkter för att inte dra hem. Ingen vill ringa en taxi och säga hejdå. Vi vill bara vara, ta vara på denna magiska natt och vår tid tillsammans.
Zayn börjar sjunga tyst på någon låt medan vi passerar en liten park med gungor, klätterställningar och gungbrädor, och den låten kan jag också, och trots att jag är tondöv så sjunger jag med för full hals.
Vi hoppar upp på en parkbänk och sjunger ut våra hjärtan. Spenderar vår tid som om vi vore miljonärer. Det enda som betyder något just nu är Zayn's änglalika röst, känslorna han får mig att känna och stjärnorna ovanför våra huvuden. Vi sjunger och sjunger, och någon enstaka människa som går förbi stirrar på oss som om vi vore knäppa. Men det gör inget. Inte ikväll, inte imorgon, aldrig någonsin. Inte när jag är i Zayn's sällskap, då kan folk få tro att jag är hur knäpp som helst. Jag kan till och med erkänna att jag må vara lite knäpp, men det spelar ingen roll för Zayn tycker om mig ändå och det är allt som betyder något.
När låten tar slut blir vi båda helt fulla i skratt, men plötsligt bryts mitt skratt av att Zayn's hand läggs på min kind. Hans ögon ser djupt in i mina, och jag blir som förtrollad. De är så vackra, hans ögon. Lika vackra som ljudet av hans röst eller hans perfekt formade läppar. Jag blir nästan lite avundsjuk över att han fortfarande kan se så underbart perfekt ut fast att vi varit uppe hela natten. Jag själv måste ju se fördjävlig ut. 
"Sluta", mumlar han. "Jag tycker fortfarande du ser fantastisk ut."
Jag spricker upp i ett leende, och det smittar av sig på Zayn själv. Han placerar en hand på min korsrygg och föser min kropp närmare intill sin. Min kropp fylls av värme, dels på grund av värmen som Zayn's kropp utger, men också av känslorna som bubblar upp inom mig. Det känns precis som när vi var inne på klubben och bandet spelade vår låt och vi sjöng med för full hals även fast vi inte riktigt kunde texten, men det gjorde inget för det kändes som att det bara var vi två där. Som att vi hade vår egna lilla bubbla av liv och att de andra som var utanför inte hade en chans att ta sig in. Våra fötter ömmade och våra halsar skavde, men när ljusen släcktes så skreksjöng vi bara ännu mer. Det var jobbigt, men så värt det.
Solen tittar fram bakom trädkronorna i parken, och strålarna reflekteras i Zayn's ögon. Klockan måste börja närma sig sex. Om tid var pengar så skulle vi vara värda en förmögenhet. Vi är trötta och slitna, men ännu tänker vi inte ge upp. Denna fantastiska decembernatt kommer vi aldrig mer få återuppleva och tid går inte att köpa med pengar. Inte ens för miljoner 
Jag lyfter handen och rör försiktigt vid Zayn's lugg, och han ler varmt. Snart är hans ansikte så nära mitt att jag kan känna hans varma puffar av andetag mot mina läppar. Så nära att vi kan andas samma luft.
"God jul", säger han och låter sina läppar röra vid mina. De passar ihop som två pusselbitar, och jag lägger armarna om hans nacke för att komma närmare.
"God jul."

Kommentarer
Postat av: Emma

Jättebra. Dock undrar jag varför den första halvan har svenska dialoger och den andra engelska

Svar: Tack! :) Whoops, är visst alldeles för van vid att ha engelska dialoger haha. Men det är fixat nu, tack för att du sa till c:
Vendela Åstrand

2013-12-27 @ 19:53:03 / URL: http://Novellfoton.blogg.se
Postat av: Bella

Jättebra oneshot! :)

Svar: Tack! :)
Vendela Åstrand

2013-12-27 @ 21:22:41
Postat av: Hanna

Den var jättebra!! Man märker att du tänker på den låten! Längtar till nästa kapitel på novellen!❤️❤️❤️
Kram

Svar: Tack hihi! :') Va kul att du längtar!<3 Kram!
Vendela Åstrand

2013-12-27 @ 21:32:09
Postat av: Matilda

Jättebra, dog av lycka :)

Svar: Aw tack hihi c:
Vendela Åstrand

2013-12-27 @ 22:33:45 / URL: http://matildasavelind.blogg.se
Postat av: Felicia

Heyy! Jag skulle tänka mig att göra en 1D novell blogg men vet inte riktigt vad som ska hända i den. Kan inte du ge mig några bra tips man behöver för att göra en så bra novell som möjligt. Och vill värkligen inte tjata... Meen har du tänkt någe mer på one shoten med mig o Niall?...

Svar: Åh, va roligt! Först och främst gäller det ju att komma på en handling, gärna något unikt som man inte läst förut, och så är det ju bra om det ligger lite planering bakom också så att man inte helt plötsligt "men vad sjutton ska hända nu i novellen? Äsch jag kommer inte på något, vi lägger ner den här". Välplanerade karaktärer är också ett stort plus! Om du vill skulle jag kunna göra ett inlägg på bloggen där jag skriver lite utförligare med tips och idéer. Är det något som önskas? :)Hade jag lovat dig en oneshot? Gud förlåt mig, jag är helt borta! Men har du något önskemål om vad den ska handla om eller någon låt du vill den ska baseras på? Släng iväg ett mejl till directionery@hotmail.com så ska jag fixa dig en oneshot! Kramis!
Vendela Åstrand

2013-12-27 @ 23:08:33
Postat av: felicia

Tack så jätte jätte mycke för tipsen! Jag tror jag vet början på min novell, men jag måste nog komma på lite ler saker annars kommer nog allt bara hända på en gång....
Jag tror det blir mycka bättre om du använder din egen fantasi och idéer! För du är asgrym på att skriva. Skulle jag kunna maila min handling till dig när den är klar? så kan du läsa o säga vad du tycker :)

Svar: Åh inga problem! :) Okidoki, då fixar jag dig en Niall-oneshot! Kan dock inte garantera att den kommer upp idag, men någon gång under de närmsta dagarna kommer den i alla fall. Du lär ju märka! :) Åh ja visst självklart kan du det! Jag hjälper gärna till. c:
Vendela Åstrand

2013-12-28 @ 11:50:19
Postat av: Felicia

Går de bra? :D

Svar: Jadå men jag har inte hunnit skriva klart oneshoten, men jag fixar det när jag kommit hem från Stockholm(åker dit idag). :)
Vendela Åstrand

2014-01-02 @ 00:27:24
Postat av: Felicia

Okii :)

2014-01-02 @ 20:28:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback