Karaktärspresentation: Meredith Davies

anne hathaway | Tumblr
 
Meredith Anne Davies
född: 4 juli 1967 

Meredith är född i lilla Wolverhampton, men så fort hon blev gammal nog så lyfte hon som fågeln ur boet och flydde till London. Idag, och sedan en lång tid tillbaka, bor hon i Hounslow Central tillsammans med sin spanska hushållerska, Maggie. Hon spenderar dock inte speciellt mycket tid hemma och ger ofta Maggie ledigt så att hon kan åka hem och hälsa på sina barn.

Meredith är en mycket framgångsrik kvinna, samt hjärnan som ligger bakom Meredith Davies Fashionhouse. Företaget bara växer med åren, vilket gör så att Meredith sitter på en tron av pengar som hon gärna lägger på resor, inredning eller använder för att skämma bort nära och kära. Hon planerar dock att gå i tidig pension eftersom hon ändå har alla pengar hon behöver för att kunna leva livet som en dans på rosor i år framöver, plus att hon vill utöka sin systerdotter Nancy's framgång inom modebranschen och låta henne ta över.

Meredith är 53 år gammal, har brunt, tjockt hår som når henne till brösten (men hon föredrar att ha håret uppsatt), och bruna ögon. Men när hon faktiskt har håret utsläppt får hon ofta beundrande kommentarer angående hårets volym och att det ser ut att passa in i en cool tevereklam, och detta kan bero på att Meredith har en liten fetish för många olika typer av hårprodukter. 
Hennes läppar är stora och fylliga, ögonen stora men något sneda, vassa ögonbryn och en rak näsa. På morgonen finner man ofta ett par läsglasögon på henne nästipp då hon ser dåligt när hon läser tidningen, och om dagarna bär hon ofta solbrillor då hon tycker att det inför någon slags mystik till hennes personlighet. Hon är också alltid prydligt klädd, bär helst kjol och kavaj och högklackat. Inte ens hemma går hon klädd i trasor, så den som kallar Meredith lat har allt annat än rätt.
Meredith ser ut att vara tagen direkt ur en film. En dålig kärleksfilm där hon har rollen som den där kvinnan som är andrahandsvalet och i slutändan inte får någon. Meredith är hundra procent singel och dejtar inte. Hon tror att alla bara är ute efter hennes pengar och berömmelse, vilket kanske är sant då hon inte är speciellt romantisk av sig. Hon är heller inte så värst trevlig, måste jag tillägga. Fast hon har bättrat sig lite på senare tid, och hon är ganska snäll mot familjen, sina kollegor och människor som är snälla tillbaka. Men det är verkligen inte lätt att vinna Merediths hjärta, så lyckas du med det så är du värd en medalj!
 
Namnet Meredith betyder "havets väktare" och "stor gud", och det sistnämnda kanske stämmer in lite på Meredith då hon är lite som en gud för många av hennes kollegor och fans.

Kommentarer
Postat av: Bella

Då vet man lite mer om henne! :) vad sägs om att du skaffar Skype till denna blogg. Så vi läsare kan skypa med dig? Ett fan-Skypekonto. Som du har ett fan instagramkonto till denna blogg! :)

Svar: Jappjapp! :) Jag har funderat lite kring det där med skype och jag har kommit fram till att jag inte tänker göra något skypekonto till bloggen. För det första så har jag kontakt med mina läsare både genom bloggen, instagram, twitter, tumblr och dessutom KIK, så jag känner att det liksom räcker och att jag faktiskt behöver någon social media för mig själv och mina vänner. Och för det andra är jag nästan aldrig inne på skype, förutom när jag ska prata med mina killkompisar i Ume, med andra kompisar som bor långt bort eller när jag ska snacka med min pojkvän. Så nej, jag kommer alltså inte göra någon skype till bloggen.
Vendela Åstrand

2014-01-04 @ 19:41:51
Postat av: Bella

okej. har du kommit hem än från stockholm? har skrivit på kik till dig :)

Svar: Aa kom hem för drygt en timme sen, men mobilen dog av batteribrist så den ligger på laddning där nere och jag har fullt upp med att packa upp mina saker och sådär. Får kolla sen. ^^
Vendela Åstrand

2014-01-04 @ 21:23:50
Postat av: Bella

Okej :)

2014-01-04 @ 22:27:20
Postat av: Bella

Kan du inte har en frågestund snart? :) du kanske har nya läsare :)

Svar: Tänkte att jag kanske fixar en frågestund när TTS är avslutad eller när den nya novellen har börjat. Får se lite hur jag gör. :)
Vendela Åstrand

2014-01-05 @ 17:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback