Q/A Part 1

Jag skulle egentligen ha fixat en video med svar, men jag har så himla fullt upp så jag hinner helt enkelt inte. Tyvärr. Så istället kommer svaren på frågestunden skriftligt!

Cassy: Kommer du att göra en ny novell efter denna?
Svar: Jajemen, det kan du räkna med! ;)

Cassy: Kan du inte ha en "karaktärstävling", så man kan få vara med i novellen?
Svar: Till TTS har jag ju redan fixat en karaktärstävling, och vinnarna vart ju Stina, Josefine & Elin (aka Jolie). Men till nästa novell kan jag säkert fixa någon tävling också eftersom det var väldigt populärt och så många deltog! :)

Cassy: Hur lång kommer Through the storm att bli? (vill inte att den ska sluuuuta!!!)
Svar: Aw, va söt! Har faktiskt inte en aning om hur lång den kommer bli just nu. Men jag skulle tippa på att den blir minst lika lång som D.Y.R i alla fall... Kanske något längre. Det beror på hur jag bestämmer mig för att avsluta den.

Cassy: Hur gör du för att vara så himla awesome? :) 
Svar: I'm just being the real me. ;) Skämt åsido. Men tack så jättemycket! :D Fast du är ju minst lika awesome!

Elin: Hur ser en vanlig dag ut i ditt liv?
Svar: Oj, tjaa det beror helt på vad det är för dag. Men det brukar ju i alla fall vara så att jag går upp tidigt (mot min vilja) och gör mig i ordning för skolan. Slutar någon gång på eftermiddagen, drar hem en snabbis och håller sedan på med någon av alla mina fritidsaktiviteter, hänger med kompisar eller drar till gymmet. Kommer hem, pluggar (om jag har läxor såklart), sitter vid datorn, käkar middag och går och lägger mig alldeles för sent haha.

Elin: Om du fick välja, skulle du aldrig mer få läsa eller aldrig mer få skriva?
Svar: Shit vilken tankeställare! Hm... Jag skulle nog välja att aldrig mer få skriva, faktiskt. För jag älskar att läsa av hela mitt hjärta, och om jag inte läste så skulle jag ju aldrig kunna utveckla mitt skrivande liksom? Fast det vore ändå ganska hemskt att aldrig mer få skriva... :s

Elin: Vilken är den bästa bok du någonsin läst? (Ja, bokserier räknas, du behöver inte plocka en ur en serie om du helst säger hela serien.) 
Svar: Jisses, jag vet faktiskt inte haha! Kanske The Hunger Games (första & andra boken då, för den tredje gör mig bara arg haha.), Me Before You eller The Fault In Our Stars?

Elin: Vad är din åsikt om böcker som blir gjorda till film och filmer som blir gjorda till böcker? 
Svar: Ärligt talat så har jag nog aldrig sett en film som blivit gjord till en bok efteråt. Men jag anser i alla fall att filmer som är baserade på böcker oftast är bättre än vanliga filmer. Dock händer det ju ofta att man blir lite besviken för att filmskaparna inte tagit med alla ens favoritdelar från böckerna, eheh...

Elin: Pannkakor eller våfflor? (Jag stod inför detta dilemma idag och det tog ungefär 5 timmar för mig att bestämma mig...)
Svar: Hm... Pannkakor tror jag! Fast våfflor är ju också himla gott!

Elin: Äter du helst hemlagad mat eller hämtmat?
Svar: Hemlagat! Men hämtmat kan ju vara gott ibland. :)

Matilda: Vilken är den absolut bästa av 1dkillarna, om du MÅSTE välja?
Svar: Jag tror jag måste välja Niall eftersom han är min favorit, hehe.

Matilda: Vem av de vill du absolut träffa om du bara får träffa en? 
Svar: Oj, va svårt! ... Liam kanske? För han är ju så himla gullig mot fansen (fast det är dem ju allihop).<3

Matilda: Kan du inte få med ridning/elr iaf hästar i din nästa novell?;) 
Svar: Hm, joo det kan jag kanske klämma in! Fast jag är inte så bra på sånt där med hästskötande (trots att jag red ett tag när jag var liten... Sedan hoppade jag av och utvecklade någon slags rädsla för hästar trots att jag tycker de är jättefina? o.o), men försöka kan jag ju alltid. :)

Matilda: Hur ser din familj ut? (Inte utseemde, storlek på familjem ;))
Svar: Well, jag har en mamma & en pappa, fast de är skilda, och så har jag en storasyster på ungefär trettio bast som har man & barn och bor långt härifrån. Och så har jag ju en storebror som är tjugo. Så vi är alltså fem stycken i familjen!

Malin: Ingen fråga till frågestunden kanske... men varför flyger du från arlanda när du bor nedåt i landet? ;) (jag bor faktiskt 5-10 min ifrån arlanda!(y)bara nämnder det lite sådär random...) 
Svar: Jag vet faktiskt inte varför vi gör det... När vi skulle till Kreta så flög vi från Kalmar, men det var ju en himla tråkig flygplats haha. På Arlanda kan man ju liksom vandra runt i Sky City tills planet går, och så finns det ju Rest & Fly där och så. Och nu är jag ju ganska van att pendla med tåg och buss upp dit, hehe. ;)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hej, när kommer nästa kapitel?:D
Läängtar

Svar: Ikväll! c: <3
Vendela Åstrand

2013-08-23 @ 22:29:59 / URL: http://matildasavelind.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback