Simple Thing Called Love

HejsanHejsan!

Nu har jag äntligen bestämt mig för vem min första novell ska handla om! Det blev Harry Styles. Jag kommer självklart skriva noveller med dom andra killarna som huvudpersoner sen också, men just denna novell kommer handla om Harry. 
Handling:

Denize Huxley, 17 år, flyttade för ett halvår sedan från Sverige till London. Hon började jobba som butiksbiträde i en klädaffär, och träffade också på den charmiga killen, Josh, som hon genast blev god vän med. Lite senare blev dom ihop, och även sambos, men sedan Josh började dricka (överdrivet mycket) har förhållandet bara gått nedåt.

One Direction ska ha en konsert i London, och eftersom Denize är ett stort fan vill hon gärna gå på den, så hon köper två biljetter och går dit tillsammans med sin tjejkompis Tina. Under konserten kan Denize inte slita blicken från Harry Styles, men så fort han möter hennes blick så tittar hon generat ner i marken. När konserten sen är slut så får Tina släpa Denize därifrån eftersom hon är fullt uppe i sitt dagdrömmande om Harry. Dagarna går, och hon kan inte sluta tänka på honom, men kommer hon någonsin få träffa honom igen? Det hon inte vet är att Harry också tänker på henne. Varje dag. Varje natt. Han har ingen chans att hitta henne, för han har inte hennes nummer, vet inte vart hon bor.. Han vet inte ens vad hon heter?
En dag springer dom på varandra i tunnelbanan. Kommer det hända något mellan dom? Hur blir det med Josh?  Det får ni se...


Jag hoppas den låter spännande nog för er att vilja läsa. Jag har en känsla av att den här kommer bli riktigt bra!
Kram // Vendela

Välkommen till min nya blogg!

Jag vet att allt på bloggen är helt kaos just nu, men jag ska fixa det så snart som möjligt. När jag sedan fått ordning på allt så kommer jag börja skriva. Har ni några önskemål om VEM av medlemmarna i OneDirection jag ska skriva om? Niall? Harry? Zayn? Liam? Louis?
Önska på bara!

Kram // Vendela
RSS 2.0